С решението си да напуснат кралския двор, принц Хари и Меган

...
С решението си да напуснат кралския двор, принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Когато Камила замести Меган

С решението си да изоставен кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл останаха и без своите патронажи, дадени им от кралицата. И рано или късно идва време някой да ги размени.

От кралски източници разбираме, че Камила Паркър е новият патрон на Националния спектакъл - чест, с която Меган Маркъл бе удостоена през 2019 година Сега обаче нейната свекърва поема щафетата и наподобява е най-достойният й заместител.

В тази своя роля херцогинята на Съсекс имаше две изяви - една обществена и едно посещаване, което остана прикрито за медиите. А брачната половинка на принц Чарлз нееднократно е заявявала своята пристрастеност към театъра и за кралицата е било най-логично тя да застане на овакантената позиция.
 Снимка 561850
Източник: GettyImages

Камила Паркър се явява бранител на театралното изкуство и неговата значима роля в културния живот на страната. Също по този начин тя поддържа работещите в тази сфера, за които последните две години живот в пандемия се оказаха в действителност сериозни. А в този момент чакаме с неспокойствие първата й изява в новата роля, предава Independent.

Междувременно стана ясно, че херцогинята на Корноул ще получи още една чест - да бъде посетител редактор на юлския брой на списание Country Life по случай своя 75-и рожден ден. Така тя ще има възможността да показа за обичаните си предписания, за любовта към животните, както и своята гледна точка по разнообразни въпроси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР